EAGLE Central Forums
Where the EAGLE community meets. Sponsored by Stratford Digital.

Home » EAGLE Related Forums, Blogs, ... (Read-Only) » Element 14 :: EAGLE Related Posts » My Autodesk Eagle forum replies stopped posting, so posted here. (Element 14 :: EAGLE Related Posts)
My Autodesk Eagle forum replies stopped posting, so posted here. [message #170520] Fri, 19 May 2017 05:24 Go to previous message
messages@element14.co
Messages: 521
Registered: March 2013
Senior Member
I copied this new thread post to this forum when I apparently could get my submitted replies to the Autodesk Eagle forum.   tvonderhaar             In regards to my post titled "My message to Autodesk, Goodbye and good riddance!" in the Auodesk Eagle CAD forums.     The last of my five or so replies in the thread did not post to the forums. I don't know if "ADresden" got it killed, if Autodesk killed it or a software bug prevented from being posted, but I did submit it. I was critical of both of them. I referred to the required destruction of previous versions of Eagle and the revoking of any previous perpetual licensing in order to get the new Eagle subscription licenses and software. Also, I mentioned that if you stop paying for the subscription licensing, then you can not edit or update any of your previous designs. I also indicated that I was skeptical of "ADresden" saving of 200 hours due to the new model. He seems to think he is the only one in the community and what is good for him justifies not questioning the new subscription licensing.             Because, I can't depend on this being posted, I will post it to other forums and blogs. I see no reason to continue on this forum, if I can't depend on my opinions or questions being posted to this Eagle community.            Tom
EAGLE support forums at www.eaglecentral.ca :: Where the EAGLE community meets.

Original article at https://www.element14.com/community/message/222389?tstart=0#222389
 
Read Message
Read Message
Read Message
Previous Topic: Amega328p-au shorted pins ?
Next Topic: How to remove value from showing up on board layout without modifying part in library
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Aug 21 04:42:32 GMT 2017