EAGLE Central Forums
Where the EAGLE community meets. Sponsored by Stratford Digital.

Home » CadSoft Support Forums » eagle.support.eng » Arduino Nano not wiring
Arduino Nano not wiring [message #171579] Wed, 06 September 2017 16:58 Go to next message
Antonio Petricca
Messages: 2
Registered: September 2017
Junior Member
Hi, I have just installed the E14 Arduino library in order to use the Arduino Nano part.

I have got some problems with DRC. I had to reduce to 10 mils the Minimum Distance/Copper/Dimension to avoid Dimension Error in DRC errors check.

Unfortunately, when I try to autoroute my PCB none of the Arduino pins are wired to the other parts.

Then I tried to route manually some tracks, but the Arduino part does not allow to cross the part boundaries!

Could anybody help me?

Thank you so much,
Antonio

--
To view any images and attachments in this post, visit:
https://www.element14.com/community/message/228347
Re: Arduino Nano not wiring [message #171581 is a reply to message #171579] Wed, 06 September 2017 19:02 Go to previous messageGo to next message
warrenbrayshaw
Messages: 1767
Registered: January 2010
Location: New Zealand
Senior Member
On 7/09/2017 4:58 a.m., Antonio Petricca wrote:
> Hi, I have just installed the E14 Arduino library in order to use the Arduino Nano part.
>
> I have got some problems with DRC. I had to reduce to 10 mils the Minimum Distance/Copper/Dimension to avoid Dimension Error in DRC errors check.
>
> Unfortunately, when I try to autoroute my PCB none of the Arduino pins are wired to the other parts.
>
> Then I tried to route manually some tracks, but the Arduino part does not allow to cross the part boundaries!
>

Hi
I expect the problem will be in the Arduino Nano part.
It will have its outline drawn on layer 20 Dimension.
Edit the library such that the outline of the part is on layer tPlace

HTH

Warren


--
.... use NNTP://news.cadsoft.de and a functional news reader like
Thunderbird!
.... or http://www.eaglecentral.ca browser access to CadSoft EAGLE
support forums.

---
This email has been checked for viruses by Avast antivirus software.
https://www.avast.com/antivirus
Re: Arduino Nano not wiring [message #171591 is a reply to message #171581] Thu, 07 September 2017 05:31 Go to previous message
Antonio Petricca
Messages: 2
Registered: September 2017
Junior Member
Thank youfor you answer.

I have fixed the part. Please tell me if I can share it with the community, and how.

--
To view any images and attachments in this post, visit:
https://www.element14.com/community/message/228390
Previous Topic: Error using Mirror tool.....
Next Topic: How to unfill a polygon after ratsnet
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Sep 19 22:25:55 GMT 2017