EAGLE Central Forums
Where the EAGLE community meets. Sponsored by Stratford Digital.

Home » EAGLE Related Forums, Blogs, ... (Read-Only) » Element 14 :: EAGLE Related Posts » ps1 getting power but not outputting video (Element 14 :: EAGLE Related Posts)
ps1 getting power but not outputting video [message #171025] Tue, 25 July 2017 11:09 Go to next message
messages@element14.co
Messages: 520
Registered: March 2013
Senior Member
i bought a ps1 (phat ) dont know what moddel the sticker on the bottom was removed by previous owner . if i try to power it on it gives no video output but the power light is on , it had a 12c508 chip on the motherboard , i removed that and stil no video .
EAGLE support forums at www.eaglecentral.ca :: Where the EAGLE community meets.

Original article at https://www.element14.com/community/message/226018?tstart=0#226018
Re: ps1 getting power but not outputting video [message #171026 is a reply to message #171025] Tue, 25 July 2017 13:19 Go to previous messageGo to next message
messages@element14.co
Messages: 520
Registered: March 2013
Senior Member
What does the previous owner say? Used to work or sold it because of that problem?
EAGLE support forums at www.eaglecentral.ca :: Where the EAGLE community meets.

Original article at https://www.element14.com/community/message/226064?tstart=0#226064
Re: ps1 getting power but not outputting video [message #171028 is a reply to message #171025] Tue, 25 July 2017 17:49 Go to previous message
messages@element14.co
Messages: 520
Registered: March 2013
Senior Member
i dont know i bought it with other consoles in a lot so , some off them work but yea i dont know that but probably he sold them because of the problems.
EAGLE support forums at www.eaglecentral.ca :: Where the EAGLE community meets.

Original article at https://www.element14.com/community/message/226021?tstart=0#226021
Previous Topic: Off the points grid
Next Topic: Why do I receive multiple copies of the same reply?
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Aug 20 11:50:20 GMT 2017