EAGLE Central Forums
Where the EAGLE community meets. Sponsored by Stratford Digital.

Home » EAGLE Related Forums, Blogs, ... (Read-Only) » Element 14 :: EAGLE Related Posts » Gate A in old version of device (Element 14 :: EAGLE Related Posts)
Gate A in old version of device [message #151928] Tue, 06 August 2013 08:47 Go to next message
japper
Messages: 37
Registered: November 2012
Location: Wisconsin
Member
I am trying to create a new part from another part with a different package type and I have connected the pins but when I attempt to replace thepart on my schematic with the new part I get the following error message: Gate A in old version of device set can't be mapped to any gate in the new version of this device set (neither by name nor by coordinates) How do I fix this problem? Thank youOriginal article at http://www.element14.com/community/message/85726?tstart=0#85726.

-- Web access to CadSoft support forums at www.eaglecentral.ca. Where the CadSoft EAGLE community meets.
Re: Gate A in old version of device [message #151937 is a reply to message #151928] Tue, 06 August 2013 09:25 Go to previous messageGo to next message
Richard_H
Messages: 186
Registered: December 2009
Senior Member
Hi japper, if you do a REPLACE or UPDATE command, EAGLE has to take care on the connections of the pins/pads to the nets/signals. If the pin names of old symbol and new symbol are identic, the assignment is no problem. If the names are different, EAGLE tries to check the location of the pins. If it is the same, it will be connected. In case that names and location do not fit, it can't be replaces. Please check you symbols in the library. Regards,Richard Original article at http://www.element14.com/community/message/85743?tstart=0#85743.

-- Web access to CadSoft support forums at www.eaglecentral.ca. Where the CadSoft EAGLE community meets.
Re: Gate A in old version of device [message #151939 is a reply to message #151928] Tue, 06 August 2013 12:06 Go to previous messageGo to next message
japper
Messages: 37
Registered: November 2012
Location: Wisconsin
Member
Thank you RichardOriginal article at http://www.element14.com/community/message/85751?tstart=0#85751.

-- Web access to CadSoft support forums at www.eaglecentral.ca. Where the CadSoft EAGLE community meets.
Re: Gate A in old version of device [message #171290 is a reply to message #151928] Sun, 13 August 2017 08:18 Go to previous message
messages@element14.co
Messages: 563
Registered: March 2013
Senior Member
Perfect, thank you.  So you can rename pins, save, update and avoid the  "old version can't be mapped" problem, so long as you don't move the pins.  I did this and moved them after a library update and all worked.  Thanks again.
EAGLE support forums at www.eaglecentral.ca :: Where the EAGLE community meets.

Original article at https://www.element14.com/community/message/227088?tstart=0#227088
Previous Topic: How to create copper split rings on the top layer
Next Topic: U.S: GARMIN GPS Installations ☎ 1:800:308:2504 GARMIN GPS TEC*H SUPP0RT Care 24/7
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Sep 19 22:19:33 GMT 2017